Една или три процедури на зона по избор с НОВО поколение апарат за 360° Криолиполиза за тяло и двойна брадичка от Център Хелти Лайф, Пловдив + бонус една процедура Липолазер

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grupovo.bg
100лв.
ТОП ЦЕНА
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 01.02 до 30.04

В Центъра за биорезонансна диагностика и детокс терапия Healthy Life 2022 ние ще проверим здравословното Ви състояние, ще изготвим оздравителен план посредством различни терапии и хранителни добавки и ще следим развитието Ви.

Ще Ви помогнем да се почувствате по-добре още след първите процедури. В центъра се предлага и детокс терапия. Чрез нея Вие ще освободите тялото си от токсини, ще подобрите съня си, ще повишите имунитета си, ще намалите умората и стреса и ще се освободите от така нежеланите излишни килограми.

Предлагаме също:

  • Лимфо-дренажен масаж;
  • 360° Криолиполиза от ново поколение;
  • Кавитация;
  • Радиочестотен лифтинг на лице и тяло;
  • Липолазер и др.

360° Криолиполиза е най-новата технология за отслабване чрез замразяване на мастните натрупвания в тялото.  Този метод се използва все повече, както в медицината, така и в козметичната индустрия. Процедурата се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини. Вакуумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област, като целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 10 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават.

За разлика от традиционната криолиполиза, която има охлаждащи елементи само от две страни, 360-градусовите апликатори равномерно охлаждат 100% от третираната зона. По този начин ефектът от процедурата е много по-силен и се равнява на поне 2-3 третирания с традиционен апарат.

 

Как действа криолиполизата?

При криолиполизата, машината замразява подкожните мазнини до точката на кристализация. Чрез тази технология мастните клетки се замразяват, структурата им се разрушава и те чрез лимфната система на организма се резобрират от черния дроб. Този процес е много по-безопасен и ефективен от методите за отслабване, които изискват операция или употреба на лекарства.

Криолиполизата е особено ефективна при устойчивите мазнини, които не могат да бъдат премахнати чрез диета или физически упражнения. Методът може да бъде използван за корекция на формата на тялото и на лицето, като обикновено се използва в зони като корем, бедра, паласки и др.

Колко процедури са необходими?

За да се постигне оптималният резултат, се препоръчва да се извършат 3 процедури през един месец, а всяка трае 60 минути. Резултатите са видими от 15 дни до 3 месеца след пълния цикъл от процедури.

Какви са предимствата на криолиполизата?

Криолиполизата е много по-безопасна и ефективна от традиционните методи за отслабване. Тя не изисква операция или употреба на лекарства и няма никакви сериозни странични ефекти. По време на процедурата пациентът може да гледа телевизия, да чете книга или да работи на лаптопа си, като не усеща никакви болки или дискомфорт.

Вижте още подобни предложения